ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

نام پفک تراریختی مشخص شد + تصاویر

محصولات تراریخت در دنیا، عموماً به مصرف خوراک دام می‌رسد یا برای سوختهای زیستی، مورد استفاده قرار می‌گیرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۲ - ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 04
کد خبر: ۵۹۹۰

به گزارش راهبرد معاصر ، پس از جنجال «پفکهای تراریخت دامی»، حالا این پفک رسماً اعلام می‌کند تراریخت است؛ کارگروه تخصصی این موضوع  به مردم توصیه می‌کند از مصرف پفک کودکانشان جلوگیری کنند.

 

مبنی بر استفاده از «ذرت تراریخت دامی» در تنقلات کودکان ایران - دو برند پفک - بند قانونی «الزام به استفاده از برچسب تراریخت» در مورد پفکها به اجرا درآمده است.

 

محصولات تراریخت در دنیا، عموماً به مصرف خوراک دام می‌رسد یا برای سوختهای زیستی، مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین محصولات تراریخت در دنیا با این هدف مورد استفاده تجاری قرار می‌گیرد که 30 تا 50 درصد ارزانتر از محصولات طبیعی است. کشف فترت نظارت بر این محصولات و ارزانی این محصولات بی‌کیفیت در کشور ما، این پرسش را به ذهن متبادر می‌کند که چند وقت است که تاجران تراریخت، سلامت فرزندان ما را قربانی مطامع تجاری خود کرده‌اند.

 

گرچه شفاف‌سازی در این موضوع، قابل تقدیر است؛ اما پرسش اینجاست که در حالی که مصرف موادی که تقابل سخت علمی درباره آنها در سطح بین‌المللی و نیز در داخل کشور در جریان است، و بسیاری از دانشمندان ایران و متخصصان بین‌المللی بر احتمال عوارض درازمدت این محصولات تأکید دارند، چرا باید اساساً این محصولات در سایه بی‌توجهی ناظران، برای گروههای حساس - به‌ویژه کودکان - تولید شود؟

 

گرچه خبرگزاری منتشرکننده خبر در مسیر رسالت آگاهی‌بخشی خود آمادگی دارد - در صورت وجود سندی دال بر احراز سلامت این محصولات - جوابیه مسئولان را به اطلاع عموم مردم برساند؛ اما با تحقیقات گسترده کارگروه بررسی تراریخت در خبرگزاری،‌ تقریباً محرز است که چنین دلیلی اقامه نخواهد شد. لذا انتظار می‌رود، مسئولان نظارتی و خصوصاً وزارت بهداشت - که اتفاقاً در این موضوع بصورت ویژه عملکرد مثبتی داشته است - مسئولانه‌تر و با دقت افزونتر از حال حاضر، با این مسئله برخورد کنند، و کودکان ایران را از گزند آسیبهای احتمالی این محصولات مصون نگاه دارند.

 

راه حل بهتر اما، این است که مردم از خرید محصولاتی که سلامت آنها محرز نیست، برای فرزندانشان اجتناب کنند.

تصاویر اذعان برند مینو به تراریخت بودن (اصلاح شده!/دستکاری شده ژنتیکی) را ذیلاً ببینید.

نام پفک تراریختی مشخص شد + تصاویر

ارسال نظر
آخرین اخبار